09:00 - 17:30

+31 75 615 03 84

a

Over mr. T. Esen

law

Mr. T. Esen

Mr. T. Esen is in 2008 afgestudeerd in Amsterdam aan de Vrije Universiteit. Zij heeft een civielrechtelijke achtergrond. Na haar studie heeft zij als jurist gewerkt bij een groot deurwaarderkantoor in Amsterdam. Vervolgens is zij in 2009 beëdigd en begon zij bij een advocatenkantoor in Amsterdam aan haar carrière, waar zij kennismaakte met het personen- en familierecht. Sinds 2014 is mr. Esen teruggekeerd naar haar geboortestad Zaandam en houdt zij daar kantoor.

 

Mr. Esen is actief in het civielrecht en vreemdelingenrecht. Haar praktijk richt zich voornamelijk op het personen- en familierecht, jeugdrecht, arbeidsrecht en vreemdelingenrecht.

 

Mr. Esen hecht veel waarde aan kwaliteit en is van mening dat dat de enige weg is tot succes. Om die reden staat mr. Esen voor deskundigheid, integriteit en kwaliteit.

 

Mr. Esen staat geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten en staat in de volgende rechtsgebiedenregisters:

 • Personen- en familierecht
  • Echtscheidingen, jeugdrecht, alimentatiezaken, gezag- en voogdij,
   omgangsregelingen, internationaal privaatrecht
 • Arbeidsrecht
  • Zowel werkgevers als werknemer kunnen bij mr. Esen terecht
 • Vreemdelingenrecht
  • Begeleiding bij regulieren vreemdelingenzaken, bezwaar- en beroep tegen intrekking of afwijzing van verblijfsvergunningen, inreisverboden en terugkeerbesluiten
   Mr. Esen biedt ook bijstand in gevallen van vreemdelingenbewaring.

 

Om de kwaliteit van haar dienstverlening te waarborgen is zij volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten verplicht om ieder kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.